Het concept

Welkom bij www.Classic-Parts.be

uw website met gratis advertenties Classic-Parts.be voor uw stukken van oude voertuigen, auto's en motorfietsen, 25 jaar, youngtimers en oldtimers, klassiekers, vintage ... kansen, nieuw of NOS.

U plaatst uw advertenties op de site, in de categorie van uw keuze en U kan onmiddellijk van start gaan.

In de tussentijd staat het forum tot uw beschikking om te chatten met uw vrienden, uw kennissen, uw kopers of gewoon met andere liefhebbers van oude voertuigen.

De site is nieuw. Dus aarzel niet om erover te praten. Hoe meer u aanwezig zal zijn, hoe groter de kans dat u een koper of adverteerder voor uw onderdelen of zelfs uw voertuigen zal vinden.

Het forum is nog jong. U kunt uzelf voorstellen, nuttige of grappige informatie toevoegen.

De grap van de dag :-), de tip van de dag ... events die nog moeten komen.

Alle merken zijn welkom. Inderdaad, het is niet ongewoon dezelfde passie te delen met eigenaars van andere merken van oldtimers, het zien rijden van een VW 1966 naast zijn neef Porsche 1978 of een totaal andere Corvair, duitse Opel, Ford, Triumph, MG ...

Of wat te denken van een mooie Italiaanse Ferrari naast een Alfa Romeo of een leuke Fiat, een Volvo Amazon die zich laat gaan op een tarmac vergezeld van een Saab 900Turbo ... een Mini die rondjes draait rond een DAF of een Reliant….

Het stoer gebrom van motorfietsen zoals een Norton, Royal Ensfield of Honda

 

Welkom bij www.Classic-Parts.be